Je bekijkt nu Landal Landgoed De Hellendoornse Berg
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Landgoed De Hellendoornse Berg met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Landgoed De Hellendoornse Berg (HBG) is een vakantiepark gelegen in Haarle. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Overijssel (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Landgoed De Hellendoornse Berg.

Landal Landgoed De Hellendoornse Berg heeft als parkID HBG. Landal Landgoed De Hellendoornse Berg is omringd door het groen. Ontdek de veelzijdigheid van Overijssel. Wandel de natuur in of ga met de kids naar de speeltuin of de Bollo Club. Landal Landgoed De Hellendoornse Berg heeft o.a. een Zwembad, Indoorspeelparadijs, Restaurant, kinderfeestjes en Vrijstaande bungalows t/m 24 personen. Daarnaast is er recreatieruimte, amusementshal, Bollo en Fun & Entertainment-programma.

Accommodaties Landal Landgoed De Hellendoornse Berg

Op vakantiepark Landal Landgoed De Hellendoornse Berg zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
12-persoons bungalow – Extra toegankelijk
24-persoons bungalow – Extra toegankelijk
4-persoons bungalow
4-persoons kinderbungalow – Boerenhoeve
4-persoons bungalow – Boerenhoeve
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons kinderbungalow
4-persoons bungalow
4-persoons wellnessbungalow
4-persoons bungalow – Notariswoning

Vakantiepark Haarle

Dit vakantiepark in Haarle is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Overijssel Nederland zeer geslaagd: Aan Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, indoorspeelplaats en Bollo speurtocht. Daarnaast is er minigolfbaan, Bollo Club, speeltuin(en) en ballenbak. Verder is er ook speelweide, airtrampoline en Kids arrangement.