Je bekijkt nu Landal Landgoed De Hellendoornse Berg
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:3 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Landgoed De Hellendoornse Berg met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Landgoed De Hellendoornse Berg (HBG) is een vakantiepark gelegen in Haarle. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Overijssel (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Landgoed De Hellendoornse Berg.

Het vakantiepark Landal Landgoed De Hellendoornse Berg, met parkID HBG, wordt omgeven door weelderig groen. Hier kun je de veelzijdigheid van Overijssel ontdekken. Maak ontspannende wandelingen in de prachtige natuur of breng plezierige momenten door met de kinderen in de speeltuin of de gezellige Bollo Club.

Landal Landgoed De Hellendoornse Berg biedt een scala aan faciliteiten, waaronder een verfrissend zwembad, een indoorspeelparadijs om de kinderen te vermaken, een heerlijk restaurant voor smakelijke maaltijden, en mogelijkheden voor kinderfeestjes. Kies uit vrijstaande bungalows die geschikt zijn voor groepen tot 24 personen.

Daarnaast zijn er nog meer recreatieve voorzieningen, zoals een recreatieruimte en amusementshal voor extra vermaak. Natuurlijk mag Bollo, de sympathieke mascotte, niet ontbreken, en er is ook een gevarieerd Fun & Entertainment-programma om gasten van alle leeftijden te vermaken.

Geniet van de rustgevende omgeving, omarm de diversiteit van Overijssel, en beleef een onvergetelijke tijd bij Landal Landgoed De Hellendoornse Berg.

Accommodaties Landal Landgoed De Hellendoornse Berg

Op vakantiepark Landal Landgoed De Hellendoornse Berg zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
12-persoons bungalow – Extra toegankelijk
24-persoons bungalow – Extra toegankelijk
4-persoons bungalow
4-persoons kinderbungalow – Boerenhoeve
4-persoons bungalow – Boerenhoeve
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons kinderbungalow
4-persoons bungalow
4-persoons wellnessbungalow
4-persoons bungalow – Notariswoning

Vakantiepark Haarle

Dit vakantiepark in Haarle is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Overijssel Nederland zeer geslaagd: Aan Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, indoorspeelplaats en Bollo speurtocht. Daarnaast is er minigolfbaan, Bollo Club, speeltuin(en) en ballenbak. Verder is er ook speelweide, airtrampoline en Kids arrangement.

Arjen

Mijn naam is Arjen en ik ben de trotse vader van twee prachtige kinderen. Ik hou van reizen, lezen, koken en natuurlijk schrijven. Op mijn blog metkinderen.nl deel ik mijn ervaringen als ouder en geef ik tips en reviews over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kinderen. Van speelgoed tot vakanties, van boeken tot restaurants, ik kijk als vader naar alles waar ik kom en hoop mensen nuttige informatie en inspiratie te bieden. Ik nodig je uit om mijn blog te volgen en je mening te delen in de reacties. Bedankt voor je bezoek en veel leesplezier! 😊