Je bekijkt nu Landal Landgoed Aerwinkel
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Landgoed Aerwinkel met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Landgoed Aerwinkel (AKL) is een vakantiepark gelegen in Posterholt. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Limburg (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Landgoed Aerwinkel.

Landal Landgoed Aerwinkel heeft als parkID AKL. Ontdek de gastvrijheid van het Zuiden tijdens het verblijf op Landal Landgoed Aerwinkel midden in de Limburgse bossen. Samen genieten van de rust en de ruimte in jouw vrijstaande bungalow. Landal Landgoed Aerwinkel heeft o.a. een loungeterras, Grand Café Pimpernel en Gourmetarrangement. Daarnaast is er broodjesservice, afhaal- en snackshop, Klein geluk arrangement en café bar.

Accommodaties Landal Landgoed Aerwinkel

Op vakantiepark Landal Landgoed Aerwinkel zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
10-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
6-persoons bungalow
6-persoons bungalow
6-persoons bungalow
6-persoons bungalow
6-persoonsbungalow – Extra toegankelijk
8-persoons bungalow

Vakantiepark Posterholt

Dit vakantiepark in Posterholt is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Limburg Nederland zeer geslaagd: Uit & Thuis arrangement, Uit-eten arrangement en terras. Daarnaast is er Fietsarrangement, Comfortpakket, kinderfeestjes en Bowlingarrangement. Verder is er ook kinderspeelhoek, airtrampoline en Bollo.

Arjen

Mijn naam is Arjen en ik ben de trotse vader van twee prachtige kinderen. Ik hou van reizen, lezen, koken en natuurlijk schrijven. Op mijn blog metkinderen.nl deel ik mijn ervaringen als ouder en geef ik tips en reviews over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kinderen. Van speelgoed tot vakanties, van boeken tot restaurants, ik kijk als vader naar alles waar ik kom en hoop mensen nuttige informatie en inspiratie te bieden. Ik nodig je uit om mijn blog te volgen en je mening te delen in de reacties. Bedankt voor je bezoek en veel leesplezier! 😊