Je bekijkt nu Landal Katschberg
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Katschberg met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Katschberg (KBG) is een vakantiepark gelegen in Rennweg. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Carinthia (AT). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Katschberg.

Landal Katschberg heeft als parkID KBG. Beleef de leukste avonturen met het hele gezin op Landal Katschberg. Hoog in de bergen, het hele jaar door genieten. Verken de omgeving op de fiets en wandel achter de kids aan naar de speeltuin. Landal Katschberg heeft o.a. een voetbaltafel, darts en geocaching. Daarnaast is er slacklining, trampoline, Avonturenpark en waterspeelplaats.

Accommodaties Landal Katschberg

Op vakantiepark Landal Katschberg zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
10-persoons appartement
4-6-persoonsappartement ā€“ Boven
4-6-persoonstorenappartement
4-6-persoonsappartement ā€“ Extra toegankelijk
4-persoons appartement
4-persoons appartement
6-8-persoonsappartement
6-8-persoonschalet
6-persoonsappartement ā€“ Midden
6-persoons appartement
6-persoons appartement
6-persoons appartement

Vakantiepark Rennweg

Dit vakantiepark in Rennweg is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Carinthia Oostenrijk zeer geslaagd: Fun & Entertainment-programma, voetbalveld en airhockey. Daarnaast is er tafeltennistafel (buiten), biljart, Kinderwereld Katschhausen en kinder kampvuur. Verder is er ook fietsverhuur, massagebehandelingen en massagesalon.

Arjen

Mijn naam is Arjen en ik ben de trotse vader van twee prachtige kinderen. Ik hou van reizen, lezen, koken en natuurlijk schrijven. Op mijn blog metkinderen.nl deel ik mijn ervaringen als ouder en geef ik tips en reviews over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kinderen. Van speelgoed tot vakanties, van boeken tot restaurants, ik kijk als vader naar alles waar ik kom en hoop mensen nuttige informatie en inspiratie te bieden. Ik nodig je uit om mijn blog te volgen en je mening te delen in de reacties. Bedankt voor je bezoek en veel leesplezier! šŸ˜Š