Je bekijkt nu Landal Kasteeldomein De Cauberg
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Kasteeldomein De Cauberg met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Kasteeldomein De Cauberg (CBG) is een vakantiepark gelegen in Valkenburg a/d Geul. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Limburg (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Kasteeldomein De Cauberg.

Landal Kasteeldomein De Cauberg heeft als parkID CBG. Op de top van de Cauberg geniet je van een verblijf op niveau. Gelegen op een vorstelijke plek in heuvelachtig Limburg. Ontdek de natuur, wandel naar Valkenburg of bezoek de mergelgrotten. Landal Kasteeldomein De Cauberg heeft o.a. een massagebehandelingen, spellenverhuur en Thermae 2000 wellness arrangement. Daarnaast is er mountainbike afspoelplek, tafeltennistafel (buiten), terras en speel-/sportveld(en).

Accommodaties Landal Kasteeldomein De Cauberg

Op vakantiepark Landal Kasteeldomein De Cauberg zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
10-persoons villa
10-persoons villa
10-persoonsvilla Culinair
10-persoons villa
10-persoons villa – Extra toegankelijk
2-4-persoons penthouse
2-persoons appartement
2-persoons appartement
4-persoons appartement
4-persoons appartement
4-persoonsvilla – Walram
4-persoons appartement

Vakantiepark Valkenburg a/d Geul

Dit vakantiepark in Valkenburg a/d Geul is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Limburg Nederland zeer geslaagd: speeltuin(en), jeu-de-boulesbaan en fietsverhuur. Daarnaast is er Boodschappenpakket klein, vlaaienservice, gourmetservice en Restaurant De Zoete Zoen. Verder is er ook broodjesservice, ontbijtservice en Boodschappenpakket groot.