Je bekijkt nu Landal Kasteeldomein De Cauberg
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:3 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Kasteeldomein De Cauberg met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Kasteeldomein De Cauberg (CBG) is een vakantiepark gelegen in Valkenburg a/d Geul. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Limburg (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Kasteeldomein De Cauberg.

Landal Kasteeldomein De Cauberg, met parkID CBG, biedt een verblijf op niveau op de top van de Cauberg, gelegen op een vorstelijke plek in het heuvelachtige Limburg. Hier kun je de prachtige natuur ontdekken, wandelen naar Valkenburg of een bezoek brengen aan de indrukwekkende mergelgrotten. Op Landal Kasteeldomein De Cauberg zijn diverse voorzieningen beschikbaar, waaronder massagebehandelingen om heerlijk te ontspannen, spellenverhuur voor vermakelijk vermaak en een Thermae 2000 wellness arrangement om helemaal tot rust te komen.

Daarnaast zijn er faciliteiten zoals een mountainbike afspoelplek voor de actieve fietsers, een tafeltennistafel buiten voor leuke sportieve uitdagingen, een terras om te genieten van het uitzicht, en speel-/sportvelden voor recreatieve activiteiten. Geniet van een vorstelijke vakantie bij Landal Kasteeldomein De Cauberg, waar luxe en natuur samenkomen voor een onvergetelijk verblijf. Ervaar de charme van Limburg en maak gebruik van de vele faciliteiten voor een plezierige en ontspannen vakantie.

Accommodaties Landal Kasteeldomein De Cauberg

Op vakantiepark Landal Kasteeldomein De Cauberg zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
10-persoons villa
10-persoons villa
10-persoonsvilla Culinair
10-persoons villa
10-persoons villa – Extra toegankelijk
2-4-persoons penthouse
2-persoons appartement
2-persoons appartement
4-persoons appartement
4-persoons appartement
4-persoonsvilla – Walram
4-persoons appartement

Vakantiepark Valkenburg a/d Geul

Dit vakantiepark in Valkenburg a/d Geul is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Limburg Nederland zeer geslaagd: speeltuin(en), jeu-de-boulesbaan en fietsverhuur. Daarnaast is er Boodschappenpakket klein, vlaaienservice, gourmetservice en Restaurant De Zoete Zoen. Verder is er ook broodjesservice, ontbijtservice en Boodschappenpakket groot.

Arjen

Mijn naam is Arjen en ik ben de trotse vader van twee prachtige kinderen. Ik hou van reizen, lezen, koken en natuurlijk schrijven. Op mijn blog metkinderen.nl deel ik mijn ervaringen als ouder en geef ik tips en reviews over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kinderen. Van speelgoed tot vakanties, van boeken tot restaurants, ik kijk als vader naar alles waar ik kom en hoop mensen nuttige informatie en inspiratie te bieden. Ik nodig je uit om mijn blog te volgen en je mening te delen in de reacties. Bedankt voor je bezoek en veel leesplezier! 😊