Je bekijkt nu Landal Kaap West
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Kaap West met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Kaap West (KWT) is een vakantiepark gelegen in West-Terschelling. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Terschelling (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Kaap West.

Landal Kaap West heeft als parkID KWT. Bestemming? Terschelling! Welkom in het ‘wilde westen’ van Terschelling. Landal Kaap West is gelegen aan de mooiste, meest gevarieerde natuurgebieden van Terschelling: de Noordsvaarder. Ontdek zeldzame plant- en diersoorten terwijl je loopt langs stuivende duinen, heide en grote zandvlaktes. Op Terschelling is van alles te doen. Je kunt er fietsen, wandelen en het is een walhalla voor watersporters. Landal Kaap West heeft o.a. een Luxe, gloednieuwe appartementen, naar keuze met zeezicht (tot 8 pers.), gratis wifi en Op loopafstand van het bruisende dorpscentrum. Daarnaast is er parkreceptie, fietsverhuur, en .

Accommodaties Landal Kaap West

Op vakantiepark Landal Kaap West zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
2-persoons appartement
4-6-persoons appartement
4-6-persoons appartement
4-6-persoons penthouse
4-persoons appartement
4-persoons appartement
4-persoons penthouse
4-persoons appartement
4-persoons appartement
6-persoons penthouse

Vakantiepark West-Terschelling

Dit vakantiepark in West-Terschelling is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Terschelling Nederland zeer geslaagd: Op Terschelling, direct aan het strand, aankomst en vertrek en . Daarnaast is er , , en . Verder is er ook , en .

Arjen

Mijn naam is Arjen en ik ben de trotse vader van twee prachtige kinderen. Ik hou van reizen, lezen, koken en natuurlijk schrijven. Op mijn blog metkinderen.nl deel ik mijn ervaringen als ouder en geef ik tips en reviews over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kinderen. Van speelgoed tot vakanties, van boeken tot restaurants, ik kijk als vader naar alles waar ik kom en hoop mensen nuttige informatie en inspiratie te bieden. Ik nodig je uit om mijn blog te volgen en je mening te delen in de reacties. Bedankt voor je bezoek en veel leesplezier! 😊