Je bekijkt nu Landal Hunerwold State
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Hunerwold State met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Hunerwold State (HSE) is een vakantiepark gelegen in Wateren. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Drenthe (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Hunerwold State.

Landal Hunerwold State heeft als parkID HSE. Op Landal Hunerwold State gaat ontspannen vanzelf. Omringd door de natuur, zijn er onbegrensde wandel- en fietsmogelijkheden vanaf het park. Ook kent de regio diverse mountainbikeroutes. Landal Hunerwold State heeft o.a. een recreatieplas, Fietsarrangement en volleybalveld (op naastgelegen camping). Daarnaast is er jeu-de-boulesbaan (op naastgelegen camping), fietsverhuur, tafeltennistafel (op naastgelegen camping) (buiten) en speel-/sportveld(en) (op naastgelegen camping).

Accommodaties Landal Hunerwold State

Op vakantiepark Landal Hunerwold State zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
6-persoons bungalow
6-persoons bungalow

Vakantiepark Wateren

Dit vakantiepark in Wateren is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Drenthe Nederland zeer geslaagd: Fun & Entertainment-programma, recreatiestrand en minigolfbaan (op naastgelegen camping). Daarnaast is er Comfortpakket, speeltuin(en), (trek)vlot en openluchttheater (op naastgelegen camping). Verder is er ook Bollo brievenbus, airtrampoline en Broodjesservice, fietsverhuur.