Je bekijkt nu Landal Hoog Vaals
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Hoog Vaals met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Hoog Vaals (HVS) is een vakantiepark gelegen in Vaals. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Limburg (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Hoog Vaals.

Landal Hoog Vaals heeft als parkID HVS. Van een indoorspeelparadijs tot een 9 holes golfbaan. Landal Hoog Vaals is het Zuid-Limburgse park met de meeste faciliteiten voor jong en oud. Geniet van het bourgondische leven nabij het Drielandenpunt. Hier komt het beste van alles samen. Landal Hoog Vaals heeft o.a. een basketbalveld, vismogelijkheden en voetbalveld. Daarnaast is er tafelvoetbaltafel (buiten), indoortennisbaan, Adventure Golf en poolbiljart.

Accommodaties Landal Hoog Vaals

Op vakantiepark Landal Hoog Vaals zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
10-persoons bungalow
12-persoons bungalow
12-persoons bungalow – Extra toegankelijk
16-persoons bungalow
24-persoons bungalow
2-persoons bungalow
2-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow

Vakantiepark Vaals

Dit vakantiepark in Vaals is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Limburg Nederland zeer geslaagd: Sports Arena, airhockey en squashbaan. Daarnaast is er tennisbaan, Fun & Entertainment-programma, bowlingbanen en Fun & Entertainmentbalie. Verder is er ook fietsverhuur, outdoor tennisbaan en NXT LVL.