Je bekijkt nu Landal Hochwald
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Hochwald met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Hochwald (HWD) is een vakantiepark gelegen in Kell am See. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Saar/Hunsrück (DE). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Hochwald.

Landal Hochwald heeft als parkID HWD. Alle seizoenen van het jaar is de omgeving van Landal Hochwald bijzonder mooi. Ga op avontuur en wandel de bossen in, spot het wild en proef de cultuur. Op het park geniet je van de vele faciliteiten Landal Hochwald heeft o.a. een hondenwasplaats, Divers aanbod bungalows t/m 12 pers. en hondenartikelen in de Parkshop. Daarnaast is er In de Hunsrück, Fun & Entertainment-programma, airtrampoline en indoorspeelparadijs.

Accommodaties Landal Hochwald

Op vakantiepark Landal Hochwald zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
12-persoons bungalow
2-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons kinderbungalow
4-persoons bungalow
4-persoons stacaravan
6-persoons bungalow
6-persoons hondenbungalow
6-persoons bungalow
6-persoons Ranger’s house

Vakantiepark Kell am See

Dit vakantiepark in Kell am See is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Saar/Hunsrück Duitsland zeer geslaagd: Zwembad, Indoorspeelparadijs, Restaurant, waterspeelplaats en speeltuin(en). Daarnaast is er Bollo Club, Bollo huis, Do-it-yourself-activiteiten en Bollo. Verder is er ook insectenhotel, Adventure Golf en natuurspeeltuin.