Je bekijkt nu Landal Hochwald
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:3 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Hochwald met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Hochwald (HWD) is een vakantiepark gelegen in Kell am See. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Saar/Hunsrück (DE). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Hochwald.

Landal Hochwald, met parkID HWD, is het hele jaar door omgeven door prachtige natuur in alle seizoenen. Ga op avontuur en verken de schitterende bossen, spot wilde dieren en proef de lokale cultuur. Op het park kun je volop genieten van diverse faciliteiten. Landal Hochwald beschikt onder andere over een handige hondenwasplaats voor viervoeters, een divers aanbod aan bungalows voor groepen tot 12 personen en een Parkshop met speciale hondenartikelen.

Daarnaast is het park gelegen in het prachtige Hunsrück-gebied, waar je kunt genieten van een gevarieerd Fun & Entertainment-programma, een luchtkussen trampoline voor speelplezier en een indoorspeelparadijs voor eindeloos vermaak. Kom naar Landal Hochwald en ervaar de schoonheid van de omgeving, de gastvrijheid van het park en de vele faciliteiten die zorgen voor een onvergetelijke vakantie. Hier is voor elk wat wils, of je nu wilt ontspannen in de natuur, plezier wilt maken met het hele gezin of gewoon wilt genieten van een heerlijke tijd met je geliefde huisdier.

Accommodaties Landal Hochwald

Op vakantiepark Landal Hochwald zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
12-persoons bungalow
2-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons kinderbungalow
4-persoons bungalow
4-persoons stacaravan
6-persoons bungalow
6-persoons hondenbungalow
6-persoons bungalow
6-persoons Ranger’s house

Vakantiepark Kell am See

Dit vakantiepark in Kell am See is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Saar/Hunsrück Duitsland zeer geslaagd: Zwembad, Indoorspeelparadijs, Restaurant, waterspeelplaats en speeltuin(en). Daarnaast is er Bollo Club, Bollo huis, Do-it-yourself-activiteiten en Bollo. Verder is er ook insectenhotel, Adventure Golf en natuurspeeltuin.