Je bekijkt nu Landal Hochmontafon
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Hochmontafon met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Hochmontafon (HFN) is een vakantiepark gelegen in Gargellen. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Vorarlberg (AT). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Hochmontafon.

Landal Hochmontafon heeft als parkID HFN. Landal Hochmontafon ligt op 1450 meter boven zeeniveau en is omgeven door een indrukwekkend berglandschap. De hoge bergachtige omgeving biedt ontspanning en avontuur tegelijk: klimmen, wandelen, tennissen of gewoon liggen in de zon. Landal Hochmontafon heeft o.a. een Boodschappenpakket klein, Oostenrijks winterpretarrangement en Het zonnige Hochmontafon. Daarnaast is er Boodschappenpakket groot, sauna, relaxruimte en massagebehandelingen.

Accommodaties Landal Hochmontafon

Op vakantiepark Landal Hochmontafon zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
4-persoons appartement
6-persoons appartement
6-persoons appartement
8-persoons appartement
8-persoons appartement

Vakantiepark Gargellen

Dit vakantiepark in Gargellen is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Vorarlberg Oostenrijk zeer geslaagd: Regionaal ontbijt, Comfortpakket en kleuren-/biosauna. Daarnaast is er overdekt zwembad, minishop, broodjesservice en boodschappenservice. Verder is er ook Restaurant, tafeltennistafel (buiten) en tokkelbaan.

Arjen

Mijn naam is Arjen en ik ben de trotse vader van twee prachtige kinderen. Ik hou van reizen, lezen, koken en natuurlijk schrijven. Op mijn blog metkinderen.nl deel ik mijn ervaringen als ouder en geef ik tips en reviews over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kinderen. Van speelgoed tot vakanties, van boeken tot restaurants, ik kijk als vader naar alles waar ik kom en hoop mensen nuttige informatie en inspiratie te bieden. Ik nodig je uit om mijn blog te volgen en je mening te delen in de reacties. Bedankt voor je bezoek en veel leesplezier! 😊