Je bekijkt nu Landal Het Vennenbos
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Het Vennenbos met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Het Vennenbos (VBS) is een vakantiepark gelegen in Hapert. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Noord-Brabant (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Het Vennenbos.

Landal Het Vennenbos heeft als parkID VBS. Midden in de Brabantse Kempen, omgeven door bossen en vennen, ligt Landal Het Vennenbos. Met oneindig veel uitgebreide faciliteiten voor jong en oud is het park de ideale locatie voor het hele gezin. Landal Het Vennenbos heeft o.a. een Bollo Club, Kids & Running Track en doolhof. Daarnaast is er Puk & Pelle, kinderfeestjes, (trek)vlot en kinderboerderij.

Accommodaties Landal Het Vennenbos

Op vakantiepark Landal Het Vennenbos zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
10-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoonsbungalow
4-persoons kinderbungalow
5-persoons bungalow
5-persoons bungalow
6-persoons bungalow
6-persoons bungalow
6-persoons bungalow
6-persoons bungalow – Extra toegankelijk
6-persoons kinderbungalow
8-persoons bungalow

Vakantiepark Hapert

Dit vakantiepark in Hapert is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Noord-Brabant Nederland zeer geslaagd: Fun & Entertainment Festiland, Bollo huis en uitkijktoren. Daarnaast is er Bollo, waterfietsen, Fun & Entertainment-programma en indoorspeelparadijs. Verder is er ook Puk & Pelle wagen, F&E Fun Area en speeltuin(en).