Je bekijkt nu Landal Het Vennenbos
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:3 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Het Vennenbos met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Het Vennenbos (VBS) is een vakantiepark gelegen in Hapert. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Noord-Brabant (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Het Vennenbos.

Het vakantiepark Landal Het Vennenbos heeft als parkID VBS. Gelegen te midden van de prachtige Brabantse Kempen, omringd door bossen en vennen, biedt het park een sprookjesachtige setting. Met een overvloed aan uitgebreide faciliteiten voor zowel jong als oud, is dit de perfecte locatie voor een gezinsvakantie.

Landal Het Vennenbos biedt diverse voorzieningen, zoals de gezellige Bollo Club, een Kids & Running Track voor actieve avonturen, en een intrigerend doolhof voor de jonge ontdekkingsreizigers. Daarnaast zijn er ook leuke activiteiten zoals Puk & Pelle, kinderfeestjes, avontuurlijke (trek)vlottochten en een gezellige kinderboerderij.

Kortom, Landal Het Vennenbos is een betoverende plek waar het hele gezin kan genieten van een onvergetelijke tijd te midden van de natuurpracht van de Brabantse Kempen.

Accommodaties Landal Het Vennenbos

Op vakantiepark Landal Het Vennenbos zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
10-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoonsbungalow
4-persoons kinderbungalow
5-persoons bungalow
5-persoons bungalow
6-persoons bungalow
6-persoons bungalow
6-persoons bungalow
6-persoons bungalow – Extra toegankelijk
6-persoons kinderbungalow
8-persoons bungalow

Vakantiepark Hapert

Dit vakantiepark in Hapert is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Noord-Brabant Nederland zeer geslaagd: Fun & Entertainment Festiland, Bollo huis en uitkijktoren. Daarnaast is er Bollo, waterfietsen, Fun & Entertainment-programma en indoorspeelparadijs. Verder is er ook Puk & Pelle wagen, F&E Fun Area en speeltuin(en).

Arjen

Mijn naam is Arjen en ik ben de trotse vader van twee prachtige kinderen. Ik hou van reizen, lezen, koken en natuurlijk schrijven. Op mijn blog metkinderen.nl deel ik mijn ervaringen als ouder en geef ik tips en reviews over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kinderen. Van speelgoed tot vakanties, van boeken tot restaurants, ik kijk als vader naar alles waar ik kom en hoop mensen nuttige informatie en inspiratie te bieden. Ik nodig je uit om mijn blog te volgen en je mening te delen in de reacties. Bedankt voor je bezoek en veel leesplezier! 😊