Je bekijkt nu Landal Het Land van Bartje
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:3 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Het Land van Bartje met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Het Land van Bartje (LJE) is een vakantiepark gelegen in Ees. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Het Land van Bartje.

Landal Het Land van Bartje, met parkID LJE, biedt een schat aan avonturen en activiteiten voor jong en oud. Hier is er altijd wel iets te beleven! Kinderen kunnen genieten van een ritje op de pony, creatief knutselen bij Bollo, of verfrissend plonzen in het zwembad. Voor de avonturiers is er de mogelijkheid om op de mountainbike of fiets te stappen en een prachtige tocht te maken door de betoverende Drentse bossen.

Landal Het Land van Bartje beschikt over diverse voorzieningen, zoals een compleet speelterrein voor eindeloos speelplezier, een inspirerend atelier om creatief bezig te zijn, en een gezellige Game room voor entertainment. Daarnaast is er een uitdagende fietscrossbaan, gratis wifi om in verbinding te blijven, een handige uitgang naar het bos voor wandelingen, en een mountainbike afspoelplek om je fiets schoon te maken na een avontuurlijke rit.

Kom naar Landal Het Land van Bartje en geniet van een onvergetelijke vakantie vol plezier, natuur en ontspanning. Ervaar de gastvrijheid en de vele mogelijkheden voor een geweldige tijd met het hele gezin.

Accommodaties Landal Het Land van Bartje

Op vakantiepark Landal Het Land van Bartje zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
10-persoons boerderij
10-persoons boerderij
10-persoons kinderboerderij
2-persoons bungalow
2-persoons bungalow – Speciaal toegankelijk
4-persoons landhuis
4-persoons bungalow
4-persoons stacaravan
4-persoons kinderstacaravan
4-persoons stacaravan
4-persoons boerderij
4-persoons bungalow – Speciaal toegankelijk

Vakantiepark Ees

Dit vakantiepark in Ees is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Nederland zeer geslaagd: jeu-de-boulesbaan, zandbak en fiets oplaadpunt. Daarnaast is er Ponyranch, Zwembad, Restaurant, 100 chaletcaravans, Bollo huis en het hele jaar geopend. Verder is er ook , en .

Arjen

Mijn naam is Arjen en ik ben de trotse vader van twee prachtige kinderen. Ik hou van reizen, lezen, koken en natuurlijk schrijven. Op mijn blog metkinderen.nl deel ik mijn ervaringen als ouder en geef ik tips en reviews over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kinderen. Van speelgoed tot vakanties, van boeken tot restaurants, ik kijk als vader naar alles waar ik kom en hoop mensen nuttige informatie en inspiratie te bieden. Ik nodig je uit om mijn blog te volgen en je mening te delen in de reacties. Bedankt voor je bezoek en veel leesplezier! 😊