Je bekijkt nu Landal Het Land van Bartje
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Het Land van Bartje met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Het Land van Bartje (LJE) is een vakantiepark gelegen in Ees. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Drenthe (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Het Land van Bartje.

Landal Het Land van Bartje heeft als parkID LJE. Op Landal Het Land van Bartje is zoveel te beleven. Een ritje op de pony, knutselen bij Bollo, een plons in het zwembad of stap op de mountainbike of fiets en maak een prachtige tocht door de Drentse bossen. Landal Het Land van Bartje heeft o.a. een Boodschappenpakket klein, gebakservice en terras. Daarnaast is er Paviljoen De Swieber, Restaurant Het Land van Bartje, Ontbijtarrangement en snackbar.

Accommodaties Landal Het Land van Bartje

Op vakantiepark Landal Het Land van Bartje zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
10-persoons boerderij
10-persoons boerderij
10-persoons kinderboerderij
2-persoons bungalow
2-persoons bungalow – Speciaal toegankelijk
4-persoons landhuis
4-persoons bungalow
4-persoons stacaravan
4-persoons kinderstacaravan
4-persoons stacaravan
4-persoons boerderij
4-persoons bungalow – Speciaal toegankelijk

Vakantiepark Ees

Dit vakantiepark in Ees is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Drenthe Nederland zeer geslaagd: Parkshop, ontbijtservice en Bartje’s Boerderij. Daarnaast is er Boodschappenpakket groot, Fietsarrangement, openluchtzwembad (verwarmd) en overdekt zwembad. Verder is er ook compleet speelterrein, waterspeelelement en Game room.