Je bekijkt nu Landal Heihaas
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Heihaas met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Heihaas (HHS) is een vakantiepark gelegen in Putten. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Gelderland (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Heihaas.

Landal Heihaas heeft als parkID HHS. Kom een krantje lezen en een kopje koffie drinken in ons restaurant, verken de Veluwe of bezoek het gezellige centrum van Putten, dat op loopafstand is. Ook gezinnen met jonge kids vermaken zich. Landal Heihaas heeft o.a. een Gourmetarrangement, Brasserie en Minishop. Daarnaast is er workshopruimte, Snackbar, bowlingbanen en afhaalservice.

Accommodaties Landal Heihaas

Op vakantiepark Landal Heihaas zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
16-persoons reuniebungalow
2-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons gehoorbungalow
6-persoons bungalow
6-persoons bungalow
6-persoons bungalow
6-persoons bungalow

Vakantiepark Putten

Dit vakantiepark in Putten is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Gelderland Nederland zeer geslaagd: Online ParkShop, Ontbijtarrangement en terras. Daarnaast is er Fun & Entertainment-programma, fietsverhuur, boogschietbaan en speel-/sportveld(en). Verder is er ook minigolfbaan, wandelen met de boswachter en Fietsarrangement.