Je bekijkt nu Landal Grønhøj Strand
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Grønhøj Strand met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Grønhøj Strand (GSD) is een vakantiepark gelegen in Løkken. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Jutland (DK). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Grønhøj Strand.

Landal Grønhøj Strand heeft als parkID GSD. Op slechts 400 meter van het prachtige strand van de Noordzee ligt Landal Grønhøj Strand. Wandel langs de bruisende golven of ga een dagje met het hele gezin gezellig naar Fårup Sommerland. Landal Grønhøj Strand heeft o.a. een gratis wifi in het centrumgebouw, informatiebalie en diverse fietsroutes verkrijgbaar bij de parkreceptie. Daarnaast is er wasserette, gratis wifi bij de parkreceptie, diverse wandelroutes verkrijgbaar bij de parkreceptie en laadstation voor elektrische auto’s.

Accommodaties Landal Grønhøj Strand

Op vakantiepark Landal Grønhøj Strand zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
6-persoons bungalow
6-persoons bungalow
6-persoons bungalow
6-persoons bungalow
6-persons bungalow

Vakantiepark Løkken

Dit vakantiepark in Løkken is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Jutland Denemarken zeer geslaagd: te huur op het park, parkreceptie en vergaderruimte(s). Daarnaast is er gratis wifi, gratis wifi in het restaurant, indoor volleybalveld en airhockey. Verder is er ook voetbaltafel, speelautomaten en Crolfbaan.