Je bekijkt nu Landal Gooise Heide
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Gooise Heide met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Gooise Heide (GDE) is een vakantiepark gelegen in Huizen. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Noord-Holland (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Gooise Heide.

Landal Gooise Heide heeft als parkID GDE. Verscholen in de Gooise bossen vind je het beste van twee werelden: Landal Gooise Heide combineert het prettige gevoel van buitenleven met overnachten in luxe. Op dit vakantiepark midden in de bossen van het Gooi overnacht je in een van de luxe safaritenten die van bijna alle gemakken zijn voorzien. Landal Gooise Heide heeft o.a. een Coffee To Go, Buitenbar ’t Neutje en Koffiehuys. Daarnaast is er afhaalservice, milieustraat, parkreceptie en hondenlosloopgebied.

Accommodaties Landal Gooise Heide

Op vakantiepark Landal Gooise Heide zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
2-4-persoons safaritent
4-5-persoons safaritent
4-6-persoons safaritent

Vakantiepark Huizen

Dit vakantiepark in Huizen is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Noord-Holland Nederland zeer geslaagd: broodjesservice, Gasterij ’t Nennetje en centrale parkeerplaats. Daarnaast is er gratis wifi, aankomst en vertrek, tafeltennistafel (buiten) en speeltuin(en). Verder is er ook fietsverhuur, fitnessruimte en sportzaal.