Je bekijkt nu Landal Fyrklit
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Fyrklit met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Fyrklit (FKT) is een vakantiepark gelegen in Hirtshals. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in (DK). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Fyrklit.

Landal Fyrklit heeft als parkID FKT. Landal Fyrklit ligt midden in de winderige duinen en biedt een geweldig uitzicht over het Skagerrak en de mooie witte zandstranden. Er zijn hier veel mogelijkheden voor lange wandelingen, maar ook voor zwemplezier in het overdekte zwembad of het openluchtzwembad. Het authentieke vissersdorp Hirtshals, dat op loopafstand ligt, heeft veel gezellige restaurants, musea en een mooie haven. Landal Fyrklit heeft o.a. een In de duinen, speeltuin(en) en Zwembad. Daarnaast is er Creatieve werkplaats, mooncar baan, volleybalveld en Game room.

Accommodaties Landal Fyrklit

Op vakantiepark Landal Fyrklit zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
2-4-persoons appartement
2-4-persoons appartement
2-4-persoons appartement
2-4-persoons appartement
2-6-persoons appartement
2-6-persoons appartement
2-persoons appartement
2-persoons appartement
4-persoons appartement

Vakantiepark Hirtshals

Dit vakantiepark in Hirtshals is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Denemarken zeer geslaagd: Appartementen t/m 6 pers., kinderspeelhoek en tennisbaan. Daarnaast is er petanque, footgolf, minigolfbaan en fietsverhuur. Verder is er ook gratis wifi, parkreceptie en laadstation voor elektrische auto’s.

Arjen

Mijn naam is Arjen en ik ben de trotse vader van twee prachtige kinderen. Ik hou van reizen, lezen, koken en natuurlijk schrijven. Op mijn blog metkinderen.nl deel ik mijn ervaringen als ouder en geef ik tips en reviews over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kinderen. Van speelgoed tot vakanties, van boeken tot restaurants, ik kijk als vader naar alles waar ik kom en hoop mensen nuttige informatie en inspiratie te bieden. Ik nodig je uit om mijn blog te volgen en je mening te delen in de reacties. Bedankt voor je bezoek en veel leesplezier! 😊