Je bekijkt nu Landal Esonstad

Wil jij op vakantie naar Landal Esonstad met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Esonstad (ESD) is een vakantiepark gelegen in Anjum. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Friesland (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Esonstad.

Landal Esonstad heeft als parkID ESD. Een bungalow in de typerende vestingstad of een moderne terpwoning aan het water? De keuze is aan jou. Landal Esonstad ligt op steenworp afstand van Werelderfgoed De Waddenzee en aan Nationaal Park Lauwersmeer.. Landal Esonstad heeft o.a. een Pitch & Putt golfbaan, Watertaxi Esonborg en boottochten. Daarnaast is er kanoën, jachthaven, recreatiestrand en visvijver.

Accommodaties Landal Esonstad

Op vakantiepark Landal Esonstad zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
10-persoons woning
10-persoons woning
12-persoons woning
4-persoons maisonnette
4-persoons woning
4-persoons woning
4-persoons woning
4-persoons woning
4-persoons woning
4-persoons kinderbungalow
6-persoons kinderbungalow
6-persoons maisonnette

Vakantiepark Anjum

Dit vakantiepark in Anjum is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Friesland Nederland zeer geslaagd: directe vaarverbinding met Schiermonnikoog, trailerhelling en bootverhuur. Daarnaast is er vissteiger, zeilbotenverhuur, vismogelijkheden en waterfietsen. Verder is er ook Boodschappenpakket klein, Uit & Thuis arrangement en Familie Plezier.

Arjen

Mijn naam is Arjen en ik ben de trotse vader van twee prachtige kinderen. Ik hou van reizen, lezen, koken en natuurlijk schrijven. Op mijn blog metkinderen.nl deel ik mijn ervaringen als ouder en geef ik tips en reviews over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kinderen. Van speelgoed tot vakanties, van boeken tot restaurants, ik kijk als vader naar alles waar ik kom en hoop mensen nuttige informatie en inspiratie te bieden. Ik nodig je uit om mijn blog te volgen en je mening te delen in de reacties. Bedankt voor je bezoek en veel leesplezier! 😊