Je bekijkt nu Landal Elfstedenhart
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:3 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Elfstedenhart met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Elfstedenhart (EHT) is een vakantiepark gelegen in Witmarsum. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Friesland (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Elfstedenhart.

Landal Elfstedenhart, met parkID EHT, bevindt zich in het hart van Friesland, vlakbij de Waddenzee en direct aan de beroemde Elfstedenroute. Hier kun je genieten van weidse vergezichten, traditionele boerderijen, waterwegen en prachtige natuur, waardoor je volledig tot rust komt. Het park biedt in totaal 58 luxe vakantiewoningen, allemaal duurzaam, ruim en vrijstaand. De houten kavels aan het water zorgen voor een gevoel van vrijheid en nog meer connectie met de natuur.

Landal Elfstedenhart beschikt over verschillende voorzieningen, zoals een vissteiger voor liefhebbers van vissen, een indoorspeelplaats voor eindeloos plezier, en fietsverhuur om de omgeving te verkennen. Bovendien zijn er speeltuinen voor kinderen, een gezellige koffiecorner, vrijstaande vakantiewoningen voor groepen tot 12 personen, en het park is gunstig gelegen aan de beroemde Elfstedenroute.

Kom naar Landal Elfstedenhart en ontdek het echte Friesland. Geniet van het uitgestrekte landschap, de nabijheid van water en de charme van de Elfstedenroute. Hier beleef je een onvergetelijke vakantie te midden van de Friese cultuur en natuurpracht.

Accommodaties Landal Elfstedenhart

Op vakantiepark Landal Elfstedenhart zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
10-persoons woning
12-persoons woning
2-persoons woning
4-persoons woning – Hoekstra
4-persoons woning
6-persoons woning
6-persoons woning

Vakantiepark Witmarsum

Dit vakantiepark in Witmarsum is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Friesland Nederland zeer geslaagd: speel-/sportveld(en), broodjesservice en Fiets- en supverhuur. Daarnaast is er milieustraat, aankomst en vertrek, laadstation voor elektrische auto’s en parkreceptie. Verder is er ook gratis wifi, wateractiviteiten verhuur en .

Arjen

Mijn naam is Arjen en ik ben de trotse vader van twee prachtige kinderen. Ik hou van reizen, lezen, koken en natuurlijk schrijven. Op mijn blog metkinderen.nl deel ik mijn ervaringen als ouder en geef ik tips en reviews over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kinderen. Van speelgoed tot vakanties, van boeken tot restaurants, ik kijk als vader naar alles waar ik kom en hoop mensen nuttige informatie en inspiratie te bieden. Ik nodig je uit om mijn blog te volgen en je mening te delen in de reacties. Bedankt voor je bezoek en veel leesplezier! 😊