Je bekijkt nu Landal Elfstedenhart
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Elfstedenhart met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Elfstedenhart (EHT) is een vakantiepark gelegen in Witmarsum. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Friesland (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Elfstedenhart.

Landal Elfstedenhart heeft als parkID EHT. Gelegen in het hart van Friesland, vlakbij de Waddenzee en direct gelegen aan de Elfstedenroute: dat is Landal Elfstedenhart. Weidse vergezichten, boerderijen, water en prachtige natuur: kom hier tot rust. Totaal heeft het park 58 luxe vakantiewoningen. De duurzame, ruime en vrijstaande houten kavels aan het water zorgen voor vrijheid en nog meer verbinding met de natuur. Landal Elfstedenhart heeft o.a. een vissteiger, indoorspeelplaats en fietsverhuur. Daarnaast is er speel(tuinen), koffiecorner, Vrijstaande vakantiewoningen t/m 12 pers. en Gelegen aan de Elfstedenroute.

Accommodaties Landal Elfstedenhart

Op vakantiepark Landal Elfstedenhart zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
10-persoons woning
12-persoons woning
2-persoons woning
4-persoons woning – Hoekstra
4-persoons woning
6-persoons woning
6-persoons woning

Vakantiepark Witmarsum

Dit vakantiepark in Witmarsum is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Friesland Nederland zeer geslaagd: speel-/sportveld(en), broodjesservice en Fiets- en supverhuur. Daarnaast is er milieustraat, aankomst en vertrek, laadstation voor elektrische auto’s en parkreceptie. Verder is er ook gratis wifi, wateractiviteiten verhuur en .