Je bekijkt nu Landal Eifel Prümtal
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:3 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Eifel Prümtal met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Eifel Prümtal (ETL) is een vakantiepark gelegen in Waxweiler. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Eifel (DE). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Eifel Prümtal.

Landal Eifel Prümtal, met parkID ETL, biedt een prachtige camping die dient als de perfecte uitvalsbasis om het betoverende landschap en de unieke fauna van natuurpark Zuid-Eifel te ontdekken. De kampeerplaatsen, voorzien van stroom- en wateraansluitingen, liggen direct aan het schilderachtige riviertje de Prüm.

Op Landal Eifel Prümtal vind je diverse voorzieningen, waaronder een gastvrije parkreceptie, een handige minishop en faciliteiten voor aankomst en vertrek. Ook is er een Parkshop voor alle benodigdheden. Gelegen in de prachtige Zuid-Eifel bij het drielandenpunt, kun je ontspannen op de aangename ligweide en genieten van de natuurlijke schoonheid. De camping beschikt over in totaal 96 campingplaatsen voor een comfortabele en plezierige kampeerervaring.

Geniet van een onvergetelijke tijd op Landal Eifel Prümtal, waar je omgeven wordt door de serene natuur van Zuid-Eifel en de rustgevende ambiance van de camping aan de oevers van de Prüm. Ontdek de fascinerende omgeving en ervaar de pracht van de natuur op zijn best.

Accommodaties Landal Eifel Prümtal

Op vakantiepark Landal Eifel Prümtal zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
2-4-persoons bungalow
4-6-persoons bungalow
4-persoons bungalow
6-persoons bungalow
Campingplaats
Campingplaats

Vakantiepark Waxweiler

Dit vakantiepark in Waxweiler is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Eifel Duitsland zeer geslaagd: gratis wifi, Snackbar en Openluchtzwembad, speeltuin en heel veel natuur. Daarnaast is er fietsverhuur, , en . Verder is er ook , en .

Arjen

Mijn naam is Arjen en ik ben de trotse vader van twee prachtige kinderen. Ik hou van reizen, lezen, koken en natuurlijk schrijven. Op mijn blog metkinderen.nl deel ik mijn ervaringen als ouder en geef ik tips en reviews over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kinderen. Van speelgoed tot vakanties, van boeken tot restaurants, ik kijk als vader naar alles waar ik kom en hoop mensen nuttige informatie en inspiratie te bieden. Ik nodig je uit om mijn blog te volgen en je mening te delen in de reacties. Bedankt voor je bezoek en veel leesplezier! 😊