Je bekijkt nu Landal Eifel Prümtal
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Eifel Prümtal met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Eifel Prümtal (ETL) is een vakantiepark gelegen in Waxweiler. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Eifel (DE). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Eifel Prümtal.

Landal Eifel Prümtal heeft als parkID ETL. Het vakantiepark Landal Eifel Prümtal is de ideale uitvalsbasis om het fascinerende landschap en de unieke fauna van het natuurpark Zuid-Eifel te ontdekken. Vanuit jouw comfortabele bungalow rechtstreeks de natuur in om de talrijke wandel- en fietsroutes te verkennen. Landal Eifel Prümtal heeft o.a. een fietsverhuur, gratis wifi en parkreceptie. Daarnaast is er In de Zuid-Eifel bij het drielandenpunt, Divers aanbod bungalows t/m 6 pers., Snackbar en Parkshop.

Accommodaties Landal Eifel Prümtal

Op vakantiepark Landal Eifel Prümtal zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
2-4-persoons bungalow
4-6-persoons bungalow
4-persoons bungalow
6-persoons bungalow
Campingplaats
Campingplaats

Vakantiepark Waxweiler

Dit vakantiepark in Waxweiler is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Eifel Duitsland zeer geslaagd: aankomst en vertrek, Openluchtzwembad, speeltuin en heel veel natuur en minishop. Daarnaast is er ligweide, , en . Verder is er ook , en .