Je bekijkt nu Landal Eifel Prümtal
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Eifel Prümtal met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Eifel Prümtal (ETL) is een vakantiepark gelegen in Waxweiler. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Eifel (DE). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Eifel Prümtal.

Landal Eifel Prümtal heeft als parkID ETL. De camping van Landal Eifel Prümtal is de ideale uitvalsbasis om het fascinerende landschap en de unieke fauna van het natuurpark Zuid-Eifel te ontdekken. De kampeerplaatsen met stroom- en wateraansluiting liggen direct aan het riviertje de Prüm. Landal Eifel Prümtal heeft o.a. een parkreceptie, minishop en aankomst en vertrek. Daarnaast is er Parkshop, In de Zuid-Eifel bij het drielandenpunt, ligweide en 96 campingplaatsen.

Accommodaties Landal Eifel Prümtal

Op vakantiepark Landal Eifel Prümtal zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
2-4-persoons bungalow
4-6-persoons bungalow
4-persoons bungalow
6-persoons bungalow
Campingplaats
Campingplaats

Vakantiepark Waxweiler

Dit vakantiepark in Waxweiler is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Eifel Duitsland zeer geslaagd: gratis wifi, Snackbar en Openluchtzwembad, speeltuin en heel veel natuur. Daarnaast is er fietsverhuur, , en . Verder is er ook , en .