Je bekijkt nu Landal Dwergter Sand
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Dwergter Sand met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Dwergter Sand (DSD) is een vakantiepark gelegen in Molbergen. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Oldenburger_Munsterland (DE). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Dwergter Sand.

Landal Dwergter Sand heeft als parkID DSD. Vanuit de bungalow zo de natuur in. Wandel door het bos of fiets over de heide; je kunt alle kanten op. Ontspan aan het recreatiemeer, waar de kids eindeloze waterpret beleven. Samen genieten! Landal Dwergter Sand heeft o.a. een overdekt zwembad, Zwembad, Restaurant, Minigolf en sauna. Daarnaast is er In natuurgebied Thülsfelder Talsperre, fietsverhuur, tafeltennistafel (buiten) en jeu-de-boulesbaan.

Accommodaties Landal Dwergter Sand

Op vakantiepark Landal Dwergter Sand zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
10-persoons bungalow
10-persoons bungalow
12-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons hondenbungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
6-persoons bungalow

Vakantiepark Molbergen

Dit vakantiepark in Molbergen is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Oldenburger_Munsterland Duitsland zeer geslaagd: Vrijstaande en geschakelde bungalows t/m 12 pers., beachvoetbalveld en Do-it-yourself-activiteiten. Daarnaast is er minigolfbaan, speel-/sportveld(en), Fun & Entertainment-programma en Fietsarrangement. Verder is er ook Boodschappenpakket klein, Tijdreis naar het verleden en Gourmetarrangement.