Je bekijkt nu Landal Duc de Brabant
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Duc de Brabant met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Duc de Brabant (DBT) is een vakantiepark gelegen in Diessen-Baarschot. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Noord-Brabant (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Duc de Brabant.

Landal Duc de Brabant heeft als parkID DBT. Ontdek al het moois in Het Land van de Hilver en kom tot rust midden in de natuur. Vanuit de bungalow wandel je de bossen in en ’s zomers zoek je verkoeling in het zwembad. Genieten! Landal Duc de Brabant heeft o.a. een multifunctioneel sportveld, speeltuin(en) en Fun & Entertainment-programma. Daarnaast is er Bollo, In de Brabantse bossen, 140 vrijstaande bungalows en 8 loghomes en Vrijstaande accommodaties t/m 10 pers..

Accommodaties Landal Duc de Brabant

Op vakantiepark Landal Duc de Brabant zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
10-persoons bungalow – Speciaal toegankelijk
10-persoons bungalow
2-persoons loghome
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
6-persoons bungalow
6-persoons bungalow
6-persoons bungalow
6-persoons bungalow

Vakantiepark Diessen-Baarschot

Dit vakantiepark in Diessen-Baarschot is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Noord-Brabant Nederland zeer geslaagd: minigolfbaan (tegen betaling), Bollo huis en Restaurant, Fietsverhuur. Daarnaast is er openluchtzwembad met terras, ontbijtmogelijkheden in het restaurant, Uit & Thuis arrangement en Boodschappenpakket klein. Verder is er ook minishop, afhaal- en snackshop en broodjesservice.

Arjen

Mijn naam is Arjen en ik ben de trotse vader van twee prachtige kinderen. Ik hou van reizen, lezen, koken en natuurlijk schrijven. Op mijn blog metkinderen.nl deel ik mijn ervaringen als ouder en geef ik tips en reviews over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kinderen. Van speelgoed tot vakanties, van boeken tot restaurants, ik kijk als vader naar alles waar ik kom en hoop mensen nuttige informatie en inspiratie te bieden. Ik nodig je uit om mijn blog te volgen en je mening te delen in de reacties. Bedankt voor je bezoek en veel leesplezier! 😊