Je bekijkt nu Landal Drentse Lagune
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Drentse Lagune met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Drentse Lagune (DNE) is een vakantiepark gelegen in Westerbork. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Drenthe (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Drentse Lagune.

Landal Drentse Lagune heeft als parkID DNE. Op Landal Drentse Lagune geniet je van rust en ruimte. Waterpret verzekerd. Bij lekker weer lig je zo in het water vanaf je eigen zandstrand. Vanuit de tuin van je luxe accommodatie kun je ontspannen een hengeltje uitgooien. Landal Drentse Lagune heeft o.a. een minishop, gratis wifi en parkreceptie. Daarnaast is er laadstation voor elektrische auto’s, Fietsverhuur, Minimarkt, en Gebouwd in lagunestijl, in het hart van Drenthe.

Accommodaties Landal Drentse Lagune

Op vakantiepark Landal Drentse Lagune zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Lees onze review van Drentse Lagune. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
10-persoons woning
4-persoons vakantiewoning
4-persoons vakantiewoning
4-persoons woning
4-persoons woning
4-persoons vakantiewoning
6-persoons vakantiewoning
6-persoons vakantiewoning
6-persoons woning
6-persoons woning
6-persoons woning
8-persoons woning

Vakantiepark Westerbork

Dit vakantiepark in Westerbork is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Drenthe Nederland zeer geslaagd: aankomst en vertrek, fietsverhuur en Luxe accommodaties voor 1 t/m 10 pers.. Daarnaast is er , , en . Verder is er ook , en .

Arjen

Mijn naam is Arjen en ik ben de trotse vader van twee prachtige kinderen. Ik hou van reizen, lezen, koken en natuurlijk schrijven. Op mijn blog metkinderen.nl deel ik mijn ervaringen als ouder en geef ik tips en reviews over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kinderen. Van speelgoed tot vakanties, van boeken tot restaurants, ik kijk als vader naar alles waar ik kom en hoop mensen nuttige informatie en inspiratie te bieden. Ik nodig je uit om mijn blog te volgen en je mening te delen in de reacties. Bedankt voor je bezoek en veel leesplezier! 😊