Je bekijkt nu Landal Domein De Schatberg
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Domein De Schatberg met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Domein De Schatberg (SRG) is een vakantiepark gelegen in Sevenum. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Limburg (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Domein De Schatberg.

Landal Domein De Schatberg heeft als parkID SRG. Landal Domein De Schatberg is een veelzijdig en actief park waar plezier hoog in het vaandel staat! Op dit park, onderdeel van een bruisend centrum met tevens een grote camping, is vervelen er niet bij. Landal Domein De Schatberg heeft o.a. een hondenzwemplaats, Uit & Thuis arrangement en Boodschappenpakket klein. Daarnaast is er Halfpensionarrangement, Boodschappenpakket groot, Tomas De Stoomlocomotief en Comfortpakket.

Accommodaties Landal Domein De Schatberg

Op vakantiepark Landal Domein De Schatberg zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
10-persoons bungalow
12-persoons bungalow ÔÇô Extra toegankelijk
12-persoons bungalow
12-persoons bungalow
12-persoons watervilla
14-persoons watervilla
14-persoons watervilla
16-32-persoons groepswoning
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
6-persoons woning
6-persoons kinderbungalow

Vakantiepark Sevenum

Dit vakantiepark in Sevenum is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Limburg Nederland zeer geslaagd: Gourmetarrangement, Schatberg arrangement en Uit-eten arrangement. Daarnaast is er recreatieruimte, Bob de Bouwer, indoorspeelplaats en centrale ontmoetingsplaats. Verder is er ook airtrampoline, Fun & Entertainment-programma en Bollo huis.

Arjen

Mijn naam is Arjen en ik ben de trotse vader van twee prachtige kinderen. Ik hou van reizen, lezen, koken en natuurlijk schrijven. Op mijn blog metkinderen.nl deel ik mijn ervaringen als ouder en geef ik tips en reviews over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kinderen. Van speelgoed tot vakanties, van boeken tot restaurants, ik kijk als vader naar alles waar ik kom en hoop mensen nuttige informatie en inspiratie te bieden. Ik nodig je uit om mijn blog te volgen en je mening te delen in de reacties. Bedankt voor je bezoek en veel leesplezier! ­čśŐ