Je bekijkt nu Landal De Waufsberg
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal De Waufsberg met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal De Waufsberg (WFG) is een vakantiepark gelegen in Noorbeek. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Limburg (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal De Waufsberg.

Landal De Waufsberg heeft als parkID WFG. Op een uniek gelegen plek, op de grens van Nederland en België, ligt Landal De Waufsberg. Dit nieuwe park ligt 2 kilometer van het pittoreske Noorbeek. Het glooiende landschap geeft een grenzeloos vakantiegevoel. Landal De Waufsberg heeft o.a. een hondentoilet, terras en bar. Daarnaast is er broodjesservice, ontbijtservice, fietsverhuur en Comfortpakket.

Accommodaties Landal De Waufsberg

Op vakantiepark Landal De Waufsberg zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
12-persoons villa
4-persoons villa – Wesh Hoes
4-persoons villa
6-persoons villa – Mets Hoes
6-persoons villa – Crutz Hoes
6-persoons villa
8-persoons villa

Vakantiepark Noorbeek

Dit vakantiepark in Noorbeek is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Limburg Nederland zeer geslaagd: Gasterij Henry VIII, minishop en speeltuin(en). Daarnaast is er mountainbike afspoelplek, tafeltennistafel (buiten), Vrijstaande villa’s t/m 12 pers. en Restaurant, Fietsverhuur. Verder is er ook In het Limburgse Heuvelland, laadstation voor elektrische auto’s en parkreceptie.