Je bekijkt nu Landal De Waufsberg
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:3 minuten gelezen

Plan je een vakantie met kinderen naar Landal De Waufsberg? Hier vind je alle informatie die je nodig hebt over dit prachtige vakantiepark van Landal. Gelegen in het schilderachtige Noorbeek, Limburg (NL), biedt Landal De Waufsberg (ParkID: WFG) een unieke locatie op de grens van Nederland en België Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal De Waufsberg.

Op slechts 2 kilometer afstand van het pittoreske Noorbeek, vind je dit nieuwe vakantiepark. Het glooiende landschap creëert een onbegrensd vakantiegevoel. Landal De Waufsberg heeft tal van faciliteiten, waaronder een hondentoilet, een gezellig terras en een bar. Bovendien zijn er handige services beschikbaar, zoals broodjesservice, ontbijtservice, fietsverhuur en het Comfortpakket. Geniet van een zorgeloze vakantie met het hele gezin op deze idyllische locatie!

Accommodaties Landal De Waufsberg

Op vakantiepark Landal De Waufsberg zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
12-persoons villa
4-persoons villa – Wesh Hoes
4-persoons villa
6-persoons villa – Mets Hoes
6-persoons villa – Crutz Hoes
6-persoons villa
8-persoons villa

Vakantiepark Noorbeek

Dit vakantiepark in Noorbeek is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Limburg Nederland zeer geslaagd: Gasterij Henry VIII, minishop en speeltuin(en). Daarnaast is er mountainbike afspoelplek, tafeltennistafel (buiten), Vrijstaande villa’s t/m 12 pers. en Restaurant, Fietsverhuur. Verder is er ook In het Limburgse Heuvelland, laadstation voor elektrische auto’s en parkreceptie.

Arjen

Mijn naam is Arjen en ik ben de trotse vader van twee prachtige kinderen. Ik hou van reizen, lezen, koken en natuurlijk schrijven. Op mijn blog metkinderen.nl deel ik mijn ervaringen als ouder en geef ik tips en reviews over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kinderen. Van speelgoed tot vakanties, van boeken tot restaurants, ik kijk als vader naar alles waar ik kom en hoop mensen nuttige informatie en inspiratie te bieden. Ik nodig je uit om mijn blog te volgen en je mening te delen in de reacties. Bedankt voor je bezoek en veel leesplezier! 😊