Je bekijkt nu Landal De Vlinderhoeve
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal De Vlinderhoeve met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal De Vlinderhoeve (VVE) is een vakantiepark gelegen in Kring van Dorth. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Gelderland (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal De Vlinderhoeve.

Landal De Vlinderhoeve heeft als parkID VVE. Op de grens van Gelderland en Overijssel ligt dit nieuwe park in aanbouw. Na een museumbezoek, fietstocht of boswandeling, is het heerlijk bijkomen in jouw comfortabele bungalow. Landal De Vlinderhoeve heeft o.a. een gratis wifi, aankomst en vertrek en parkreceptie. Daarnaast is er diverse wandelroutes verkrijgbaar bij de parkreceptie, minigolfbaan, In de Achterhoek en multifunctioneel sportveld.

Accommodaties Landal De Vlinderhoeve

Op vakantiepark Landal De Vlinderhoeve zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
2-persoons woning
4-5-persoons woning
4-6-persoons woning
4-persoons woning – Lunaris
4-persoons woning
4-persoons woning
6-persoons woning
6-persoonsbungalow
8-persoons woning

Vakantiepark Kring van Dorth

Dit vakantiepark in Kring van Dorth is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Gelderland Nederland zeer geslaagd: diverse fietsroutes verkrijgbaar bij de parkreceptie, tafeltennistafel en fietsverhuur. Daarnaast is er Vrijstaande woningen t/m 6 pers., openluchtzwembad, broodjesservice en overdekt zwembad. Verder is er ook , en .

Arjen

Mijn naam is Arjen en ik ben de trotse vader van twee prachtige kinderen. Ik hou van reizen, lezen, koken en natuurlijk schrijven. Op mijn blog metkinderen.nl deel ik mijn ervaringen als ouder en geef ik tips en reviews over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kinderen. Van speelgoed tot vakanties, van boeken tot restaurants, ik kijk als vader naar alles waar ik kom en hoop mensen nuttige informatie en inspiratie te bieden. Ik nodig je uit om mijn blog te volgen en je mening te delen in de reacties. Bedankt voor je bezoek en veel leesplezier! 😊