Je bekijkt nu Landal De Vlegge
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal De Vlegge met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal De Vlegge (VGE) is een vakantiepark gelegen in Sibculo. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Overijssel (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal De Vlegge.

Landal De Vlegge heeft als parkID VGE. Midden in de natuur en de Twentse Hooilanden ligt Landal De Vlegge. Stap op de fiets en ontdek de vele vogelsoorten in de omgeving. Of neem een verkwikkende duik in de recreatieplas. Landal De Vlegge heeft o.a. een In het Overijsselse Vechtdal, zwemmogelijkheden in natuurwater en Restaurant, Fietsverhuur. Daarnaast is er recreatiestrand, fietsvehuur, jeu-de-boulesbaan en Fietsarrangement.

Accommodaties Landal De Vlegge

Op vakantiepark Landal De Vlegge zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
6-persoons bungalow
6-persoons bungalow
6-persoons bungalow
8-persoons bungalow

Vakantiepark Sibculo

Dit vakantiepark in Sibculo is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Overijssel Nederland zeer geslaagd: Vrijstaande bungalows t/m 8 pers., recreatieplas en Escapekoffer ’the case’. Daarnaast is er tennisbanen, airtrampoline, tafeltennistafel (buiten) en vismogelijkheden (visvergunning verplicht). Verder is er ook excursies, klootschieten en volleybalveld.