Je bekijkt nu Landal De Vers
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal De Vers met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal De Vers (VES) is een vakantiepark gelegen in Overloon. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Noord-Brabant (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal De Vers.

Landal De Vers heeft als parkID VES. Op de grens van Noord-Brabant en Limburg ligt Landal De Vers. Wandel of fiets vanuit dit bosrijke park zo de Overloonsche Duinen in en geniet volop van de buitenlucht en prachtige natuur. Landal De Vers heeft o.a. een overdekt zwembad, Bollo en airtrampoline (geopend van april tot oktober). Daarnaast is er indoorspeelplaats, minigolfbaan, insectenhotel en kinderclub.

Accommodaties Landal De Vers

Op vakantiepark Landal De Vers zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
10-persoons bungalow
12-persoons bungalow
16-persoons bungalow
2-persoons bungalow
2-persoons bungalow
4-persoons landhuis
4-persoons landhuis
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons landhuis – Extra toegankelijk
4-persoons landhuis

Vakantiepark Overloon

Dit vakantiepark in Overloon is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Noord-Brabant Nederland zeer geslaagd: speeltuin(en), Fun & Entertainment-programma en vogelvoederplaats. Daarnaast is er Divers aanbod accommodaties t/m 16 pers., Zwembad, Spa & Restaurant, Boodschappenpakket klein en Aan de Overloonsche Duinen. Verder is er ook Proef de historie, Boodschappenpakket groot en Comfortpakket.

Arjen

Mijn naam is Arjen en ik ben de trotse vader van twee prachtige kinderen. Ik hou van reizen, lezen, koken en natuurlijk schrijven. Op mijn blog metkinderen.nl deel ik mijn ervaringen als ouder en geef ik tips en reviews over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kinderen. Van speelgoed tot vakanties, van boeken tot restaurants, ik kijk als vader naar alles waar ik kom en hoop mensen nuttige informatie en inspiratie te bieden. Ik nodig je uit om mijn blog te volgen en je mening te delen in de reacties. Bedankt voor je bezoek en veel leesplezier! 😊