Je bekijkt nu Landal De Reeuwijkse Plassen
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal De Reeuwijkse Plassen met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal De Reeuwijkse Plassen (RSN) is een vakantiepark gelegen in Reeuwijk. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in South_Holland (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal De Reeuwijkse Plassen.

Landal De Reeuwijkse Plassen heeft als parkID RSN. Een typisch Hollands landschap, dat is het decor van Landal De Reeuwijkse Plassen midden in het Groene Hart. Geniet op dit nieuwe park in aanbouw het hele jaar door van een onvergetelijke vakantie. Vanuit je woning aan het water vaar je via de vaart de plassen op. Landal De Reeuwijkse Plassen heeft o.a. een koffiecorner, diverse horecavoorzieningen in de omgeving en ijssalon. Daarnaast is er Parkshop, Bollo huis, kinderspeelhoek en indoorspeelplaats.

Accommodaties Landal De Reeuwijkse Plassen

Op vakantiepark Landal De Reeuwijkse Plassen zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
10-persoons waterwoning
12-persoons waterwoning – Ravensberg
20-persoons waterwoning
2-persoons waterwoning
2-persoons waterwoning
4-persoons waterwoning
4-persoons waterwoning – Kinderdijk
4-persoons waterwoning
4-persoons kinderwoning
4-persoons kinderwoning
4-persoons waterwoning – Extra toegankelijk
4-persoons wellnesswoning

Vakantiepark Reeuwijk

Dit vakantiepark in Reeuwijk is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar South_Holland Nederland zeer geslaagd: Reeuwijkse Hout, Restaurant Osteria en Fun & Entertainment-programma. Daarnaast is er natuurspeeleiland, recreatiestrand, duiken en vismogelijkheden. Verder is er ook windsurfen, Fietsarrangement en zeilen.