Je bekijkt nu Landal De Reeuwijkse Plassen
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:3 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal De Reeuwijkse Plassen met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal De Reeuwijkse Plassen (RSN) is een vakantiepark gelegen in Reeuwijk. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in South_Holland (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal De Reeuwijkse Plassen.

Landal De Reeuwijkse Plassen, met parkID RSN, ligt te midden van een typisch Hollands landschap, omgeven door het prachtige Groene Hart. Dit nieuwe park in aanbouw biedt het hele jaar door een onvergetelijke vakantie-ervaring. Met jouw woning aan het water heb je directe toegang tot de uitgestrekte plassen via de vaart.

Op Landal De Reeuwijkse Plassen zijn diverse voorzieningen beschikbaar, waaronder een gezellige koffiecorner, verschillende horecavoorzieningen in de omgeving en een heerlijke ijssalon om te genieten van verfrissende lekkernijen. Daarnaast zijn er ook handige faciliteiten, zoals een Parkshop voor alle benodigdheden, een knus Bollo huis voor de kinderen, een kinderspeelhoek voor eindeloos speelplezier en een indoorspeelplaats voor vermaak bij elk weertype.

Ervaar het beste van het Nederlandse landschap bij Landal De Reeuwijkse Plassen en beleef een onvergetelijke vakantie te midden van natuur, water en ontspanning. Geniet van de rust en schoonheid van het Groene Hart en creëer kostbare herinneringen met je dierbaren.

Accommodaties Landal De Reeuwijkse Plassen

Op vakantiepark Landal De Reeuwijkse Plassen zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
10-persoons waterwoning
12-persoons waterwoning – Ravensberg
20-persoons waterwoning
2-persoons waterwoning
2-persoons waterwoning
4-persoons waterwoning
4-persoons waterwoning – Kinderdijk
4-persoons waterwoning
4-persoons kinderwoning
4-persoons kinderwoning
4-persoons waterwoning – Extra toegankelijk
4-persoons wellnesswoning

Vakantiepark Reeuwijk

Dit vakantiepark in Reeuwijk is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar South_Holland Nederland zeer geslaagd: Reeuwijkse Hout, Restaurant Osteria en Fun & Entertainment-programma. Daarnaast is er natuurspeeleiland, recreatiestrand, duiken en vismogelijkheden. Verder is er ook windsurfen, Fietsarrangement en zeilen.

Arjen

Mijn naam is Arjen en ik ben de trotse vader van twee prachtige kinderen. Ik hou van reizen, lezen, koken en natuurlijk schrijven. Op mijn blog metkinderen.nl deel ik mijn ervaringen als ouder en geef ik tips en reviews over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kinderen. Van speelgoed tot vakanties, van boeken tot restaurants, ik kijk als vader naar alles waar ik kom en hoop mensen nuttige informatie en inspiratie te bieden. Ik nodig je uit om mijn blog te volgen en je mening te delen in de reacties. Bedankt voor je bezoek en veel leesplezier! 😊