Je bekijkt nu Landal De Lommerbergen
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:3 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal De Lommerbergen met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal De Lommerbergen (LGN) is een vakantiepark gelegen in Reuver. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Limburg (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal De Lommerbergen.

Landal De Lommerbergen, met parkID LGN, is prachtig gelegen in een heuvelachtige en bosrijke omgeving. Het subtropisch zwemparadijs biedt eindeloos plezier voor jong en oud. Op Landal De Lommerbergen zijn diverse voorzieningen beschikbaar, zoals een gezellige snackbar, een handige Online ParkShop voor al je benodigdheden en een Boodschappenpakket klein om je verblijf compleet te maken.

Daarnaast zijn er heerlijke eetgelegenheden zoals Restaurant Steaks & Burgers, een smakelijke ijssalon voor verfrissende lekkernijen, pizza Limone voor een Italiaanse traktatie, en een Ontbijtarrangement om de dag goed te beginnen. Beleef een geweldige vakantie bij Landal De Lommerbergen, waar je omringd wordt door prachtige natuur en waar waterplezier en ontspanning hand in hand gaan. Geniet van de vele faciliteiten en laat je verwennen met heerlijk eten en drinken op dit gezellige park.

Accommodaties Landal De Lommerbergen

Op vakantiepark Landal De Lommerbergen zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
2-persoons bungalow – 2AM1
2-persoons bungalow
2-persoons bungalow
3-persoons babybungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons kinderbungalow
4-persoons bungalow – 4BM1
4-persoons kinderbungalow
4-persoons kinderbungalow

Vakantiepark Reuver

Dit vakantiepark in Reuver is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Limburg Nederland zeer geslaagd: Gourmetarrangement, Family Buffet Restaurant en Parkshop. Daarnaast is er Boodschappenpakket groot, Beach Snack, afhaal- en snackshop, Grand Café en Family Buffet Restaurant De Steeds*. Verder is er ook Foodtruck, subtropisch zwemparadijs en openluchtzwembad.