Je bekijkt nu Landal De Lommerbergen
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal De Lommerbergen met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal De Lommerbergen (LGN) is een vakantiepark gelegen in Reuver. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Limburg (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal De Lommerbergen.

Landal De Lommerbergen heeft als parkID LGN. Landal De Lommerbergen ligt in een heuvelachtige en bosrijke omgeving. In het subtropisch zwemparadijs is er voor jong en oud oneindig veel plezier te beleven. Landal De Lommerbergen heeft o.a. een snackbar, Online ParkShop en Boodschappenpakket klein. Daarnaast is er Restaurant Steaks & Burgers, ijssalon, Boodschappenpakket groot en Ontbijtarrangement.

Accommodaties Landal De Lommerbergen

Op vakantiepark Landal De Lommerbergen zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
2-persoons bungalow – 2AM1
2-persoons bungalow
2-persoons bungalow
3-persoons babybungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons kinderbungalow
4-persoons bungalow – 4BM2
4-persoons kinderbungalow
4-persoons kinderbungalow

Vakantiepark Reuver

Dit vakantiepark in Reuver is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Limburg Nederland zeer geslaagd: Gourmetarrangement, Family Buffet Restaurant en Parkshop. Daarnaast is er Beach Snack, afhaal- en snackshop, Family Buffet Restaurant De Steeds*, Foodtruck en Grand Café. Verder is er ook subtropisch zwemparadijs, openluchtzwembad en solarium.