Je bekijkt nu Waterpark De Bloemert
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Waterpark De Bloemert met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark boekbaar via Landal. Waterpark De Bloemert (BMT) is een vakantiepark gelegen in Midlaren. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Drenthe (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Waterpark De Bloemert.

Waterpark De Bloemert heeft als parkID BMT. Genieten op jouw terras aan het water of tot rust komen in de bungalow omringd door het groen; het kan allebei op Waterpark De Bloemert. Vaar het Groningse Zuidlaardermeer op of verken de Drentse heidevelden. Waterpark De Bloemert heeft o.a. een Boodschappenpakket klein, Boodschappenpakket groot en Gourmetarrangement. Daarnaast is er Comfortpakket, Online ParkShop, Geopark de Hondsrug: Expeditiepoort ‘Water’ en broodjesservice.

Accommodaties Waterpark De Bloemert

Op vakantiepark Waterpark De Bloemert zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
10-persoons bungalow
10-persoons bungalow
12-persoons bungalow – Extra toegankelijk
12-persoons bungalow
12-persoons bungalow
2-persoons bungalow
2-persoons bungalow
4-6-persoons bungalow
4-6-persoons bungalow
4-6-persoons bungalow
4-6-persoons bungalow
4-6-persoons bungalow

Vakantiepark Midlaren

Dit vakantiepark in Midlaren is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Drenthe Nederland zeer geslaagd: Fietsarrangement, diverse horecavoorzieningen in de omgeving en Paviljoen De Bloemert. Daarnaast is er waterfietsen, speeltuin(en), zeilschool en minigolfbaan. Verder is er ook dierenweide, surfschool en surfen.