Je bekijkt nu Landal Coldenhove
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:3 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Coldenhove met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Coldenhove (CVE) is een vakantiepark gelegen in Eerbeek. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Gelderland (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Coldenhove.

Het vakantiepark Landal Coldenhove, met parkID CVE, is idyllisch gelegen in het bos, omringd door wilde natuur en uitgerust met alle benodigde faciliteiten. De prachtige omgeving van het park wordt doorkruist door sfeervolle wildroosters, waardoor je letterlijk wordt omgeven door de schoonheid van de natuur.

Naast de rustieke omgeving biedt Landal Coldenhove diverse faciliteiten voor een plezierig verblijf. Vermaak jezelf met een potje bowlen op de bowlingbanen of neem een verfrissende duik in het zwembad. Verder beschikt Landal Coldenhove over handige voorzieningen, zoals een wasserette en een parkreceptie, om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Ook zijn er diverse accommodaties te huur op het park, zodat je kunt kiezen wat het beste bij je past.

Daarnaast biedt het park extra diensten, zoals Comfortzorg voor extra gemak, vergaderruimte(s) voor zakelijke bijeenkomsten, de verkoop van reductiekaarten voor diverse attractieparken, en het is bekroond met het prestigieuze Green Key Goud-certificaat, wat betekent dat het park zich inzet voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Geniet van een onvergetelijk verblijf te midden van de natuurlijke pracht bij Landal Coldenhove!

Accommodaties Landal Coldenhove

Op vakantiepark Landal Coldenhove zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
10-persoons bungalow
12-persoons bungalow – Breed toegankelijk
2-persoons bungalow
4-persoons chalet
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons kinderbungalow
4-persoons babybungalow
6-persoons bungalow
6-persoons hondenbungalow
6-persoons bungalow

Vakantiepark Eerbeek

Dit vakantiepark in Eerbeek is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Gelderland Nederland zeer geslaagd: centrale ontmoetingsplaats, gratis wifi en diverse autoroutes verkrijgbaar bij de parkreceptie. Daarnaast is er diverse fietsroutes verkrijgbaar bij de parkreceptie, aankomst en vertrek, deelbehandelingen en diverse wandelroutes verkrijgbaar bij de parkreceptie. Verder is er ook beautysalon, gezichtsbehandelingen en beautybehandelingen.

Arjen

Mijn naam is Arjen en ik ben de trotse vader van twee prachtige kinderen. Ik hou van reizen, lezen, koken en natuurlijk schrijven. Op mijn blog metkinderen.nl deel ik mijn ervaringen als ouder en geef ik tips en reviews over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kinderen. Van speelgoed tot vakanties, van boeken tot restaurants, ik kijk als vader naar alles waar ik kom en hoop mensen nuttige informatie en inspiratie te bieden. Ik nodig je uit om mijn blog te volgen en je mening te delen in de reacties. Bedankt voor je bezoek en veel leesplezier! 😊