Je bekijkt nu Landal Coldenhove
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Coldenhove met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Coldenhove (CVE) is een vakantiepark gelegen in Eerbeek. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Gelderland (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Coldenhove.

Landal Coldenhove heeft als parkID CVE. Camping Landal Coldenhove ligt in het bos, omringd door dennen- en loofbomen. Hier zit je midden in de natuur. Wie weet zie je een konijn of eekhoorn langs de tent lopen! Landal Coldenhove heeft o.a. een Boodschappenpakket klein, horecapunt (indoorspeelparadijs) en Gourmetarrangement. Daarnaast is er Parkshop, Foodtruck, Pizza Limone en Ontbijtarrangement.

Accommodaties Landal Coldenhove

Op vakantiepark Landal Coldenhove zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
10-persoons bungalow
12-persoons bungalow – Breed toegankelijk
2-persoons bungalow
4-persoons chalet
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons kinderbungalow
4-persoons babybungalow
6-persoons bungalow
6-persoons hondenbungalow
6-persoons bungalow

Vakantiepark Eerbeek

Dit vakantiepark in Eerbeek is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Gelderland Nederland zeer geslaagd: Uit & Thuis arrangement, Online ParkShop en Halfpensionarrangement. Daarnaast is er Brasserie, terras, Boodschappenpakket groot en Snackbar. Verder is er ook Uit-eten arrangement, 180 campingplaatsen en 5 safaritenten en Op de Veluwe.