Je bekijkt nu Landal Coldenhove
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Coldenhove met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Coldenhove (CVE) is een vakantiepark gelegen in Eerbeek. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Gelderland (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Coldenhove.

Landal Coldenhove heeft als parkID CVE. Landal Coldenhove ligt in het bos, tussen de wildroosters. Je bent letterlijk omringd door de natuur! Ook faciliteiten zoals bowlingbanen en een zwembad ontbreken niet. Landal Coldenhove heeft o.a. een wasserette, parkreceptie en te huur op het park. Daarnaast is er Comfortzorg, vergaderruimte(s), verkoop van reductiekaarten voor diverse attractieparken en Green Key gecertificeerd (Goud).

Accommodaties Landal Coldenhove

Op vakantiepark Landal Coldenhove zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
10-persoons bungalow
12-persoons bungalow – Breed toegankelijk
2-persoons bungalow
4-persoons chalet
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons kinderbungalow
4-persoons babybungalow
6-persoons bungalow
6-persoons hondenbungalow
6-persoons bungalow

Vakantiepark Eerbeek

Dit vakantiepark in Eerbeek is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Gelderland Nederland zeer geslaagd: centrale ontmoetingsplaats, gratis wifi en diverse autoroutes verkrijgbaar bij de parkreceptie. Daarnaast is er diverse fietsroutes verkrijgbaar bij de parkreceptie, aankomst en vertrek, deelbehandelingen en diverse wandelroutes verkrijgbaar bij de parkreceptie. Verder is er ook beautysalon, gezichtsbehandelingen en beautybehandelingen.