Je bekijkt nu Landal Chalet Matin
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Chalet Matin met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Chalet Matin (CTN) is een vakantiepark gelegen in Bürserberg. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Vorarlberg (AT). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Chalet Matin.

Landal Chalet Matin heeft als parkID CTN. Landal Chalet Matin is de ideale plek voor de rustzoeker. Geniet vanuit jouw comfortabele appartement van het uitzicht over het Klosterdal. Wandel door de Alpen, heerlijk die frisse berglucht. Landal Chalet Matin heeft o.a. een parkreceptie, te huur op het park en centrale ontmoetingsplaats. Daarnaast is er wifi tegen betaling, Green Key gecertificeerd, sauna (op Landal Brandnertal) en Fun & Entertainment-programma (op Landal Brandnertal).

Accommodaties Landal Chalet Matin

Op vakantiepark Landal Chalet Matin zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
4-persoons appartement
6-persoons appartement
8-persoons appartement

Vakantiepark Bürserberg

Dit vakantiepark in Bürserberg is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Vorarlberg Oostenrijk zeer geslaagd: diverse wandelroutes verkrijgbaar bij de parkreceptie, wasserette en fietspark. Daarnaast is er infraroodcabine (op Landal Brandnertal), relaxruimte (op Landal Brandnertal), Boodschappenpakket klein en kleuren-/biosauna (op Landal Brandnertal). Verder is er ook Oostenrijks winterpretarrangement, Boodschappenpakket groot en Ontdek de Alpen.

Arjen

Mijn naam is Arjen en ik ben de trotse vader van twee prachtige kinderen. Ik hou van reizen, lezen, koken en natuurlijk schrijven. Op mijn blog metkinderen.nl deel ik mijn ervaringen als ouder en geef ik tips en reviews over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kinderen. Van speelgoed tot vakanties, van boeken tot restaurants, ik kijk als vader naar alles waar ik kom en hoop mensen nuttige informatie en inspiratie te bieden. Ik nodig je uit om mijn blog te volgen en je mening te delen in de reacties. Bedankt voor je bezoek en veel leesplezier! 😊