Je bekijkt nu Landal Berger Duinen
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Berger Duinen met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Berger Duinen (BNN) is een vakantiepark gelegen in Schoorl. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Noord-Holland (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Berger Duinen.

Landal Berger Duinen heeft als parkID BNN. Verborgen in het bijzondere natuurgebied van de Schoorlse Duinen ligt ons vakantiepark Landal Berger Duinen. Bij een verblijf op het park word je omringd door bossen, heide, duinen en strand. Totaal heeft het park 72 vrijstaande accommodaties. Geniet van extra luxe in een van onze Wellness accommodaties. Landal Berger Duinen heeft o.a. een gourmetservice, speel(tuinen) en ontbijtservice. Daarnaast is er airtrampoline, Gloednieuw park op 7 km van het strand, laadstation voor elektrische auto’s en gratis wifi.

Accommodaties Landal Berger Duinen

Op vakantiepark Landal Berger Duinen zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
4-persoons woning
4-persoons woning
4-persoons wellnesswoning
4-persoons woning
6-persoons woning
6-persoons kinderwoning
6-persoons wellnesswoning
6-persoons woning
8-persoons woning
8-persoons woning

Vakantiepark Schoorl

Dit vakantiepark in Schoorl is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Noord-Holland Nederland zeer geslaagd: broodjesservice, Luxe woningen, naar keuze met buitenwellness en veranda (tot 8 pers.) en Fietsverhuur. Daarnaast is er parkreceptie, hondentoilet, milieustraat en aankomst en vertrek. Verder is er ook , en .

Arjen

Mijn naam is Arjen en ik ben de trotse vader van twee prachtige kinderen. Ik hou van reizen, lezen, koken en natuurlijk schrijven. Op mijn blog metkinderen.nl deel ik mijn ervaringen als ouder en geef ik tips en reviews over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kinderen. Van speelgoed tot vakanties, van boeken tot restaurants, ik kijk als vader naar alles waar ik kom en hoop mensen nuttige informatie en inspiratie te bieden. Ik nodig je uit om mijn blog te volgen en je mening te delen in de reacties. Bedankt voor je bezoek en veel leesplezier! 😊