Je bekijkt nu Landal Beach Park Texel
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Beach Park Texel met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Beach Park Texel (BXL) is een vakantiepark gelegen in De Koog. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Wadden (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Beach Park Texel.

Landal Beach Park Texel heeft als parkID BXL. Een ruime, vrijstaande villa met veel privacy; klinkt dat niet perfect? Een aantal bungalows op Landal Beach Park Texel ligt zelfs aan het water, waarin je ook kunt vissen. even geduld en… beet! Landal Beach Park Texel heeft o.a. een Vrijstaande villa’s t/m 8 pers., visvijver en Op 1.5 kilometer van het strand. Daarnaast is er vismogelijkheden, vissteiger, gratis wifi en aankomst en vertrek.

Accommodaties Landal Beach Park Texel

Op vakantiepark Landal Beach Park Texel zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
4-persoons villa
4-persoons villa
4-persoons villa
6-persoons villa
6-persoons villa
6-persoons villa
8-persoons villa

Vakantiepark De Koog

Dit vakantiepark in De Koog is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Wadden Nederland zeer geslaagd: fietsverhuur, tafeltennistafel (buiten) en diverse fietsroutes verkrijgbaar bij de parkreceptie. Daarnaast is er Green Key gecertificeerd (Goud), parkreceptie, Comfortpakket en Texel in Cultuur. Verder is er ook speelboot, speeltuin(en) en airtrampoline.

Arjen

Mijn naam is Arjen en ik ben de trotse vader van twee prachtige kinderen. Ik hou van reizen, lezen, koken en natuurlijk schrijven. Op mijn blog metkinderen.nl deel ik mijn ervaringen als ouder en geef ik tips en reviews over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kinderen. Van speelgoed tot vakanties, van boeken tot restaurants, ik kijk als vader naar alles waar ik kom en hoop mensen nuttige informatie en inspiratie te bieden. Ik nodig je uit om mijn blog te volgen en je mening te delen in de reacties. Bedankt voor je bezoek en veel leesplezier! 😊