Je bekijkt nu Landal Bad Kleinkirchheim
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:3 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Bad Kleinkirchheim met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Bad Kleinkirchheim (BHM) is een vakantiepark gelegen in Bad Kleinkirchheim. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Carinthia (AT). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Bad Kleinkirchheim.

Landal Bad Kleinkirchheim, met parkID BHM, bevindt zich op een zonnige helling en biedt het hele jaar door mogelijkheden voor sport en ontspanning. Maak een wandeling langs de Almhutten en geniet van de heerlijke kaas van de lokale kaasboer. Ontdek de veelzijdigheid van de regio Karinthië!

Op Landal Bad Kleinkirchheim zijn verschillende voorzieningen beschikbaar om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Maak gebruik van de handige wasserette, huur faciliteiten op het park en geniet van gratis wifi om verbonden te blijven. Daarnaast kun je terecht bij de parkreceptie voor al je vragen, is er een laadstation voor elektrische auto’s, kun je genieten van een Regionaal ontbijt om de dag goed te beginnen, en kun je meedoen aan het Kärnten actief programma vol leuke activiteiten.

Geniet van de prachtige omgeving en de vele mogelijkheden bij Landal Bad Kleinkirchheim. Of je nu actief wilt zijn of juist wilt ontspannen, hier vind je alles voor een onvergetelijke vakantie in het mooie Karinthië.

Accommodaties Landal Bad Kleinkirchheim

Op vakantiepark Landal Bad Kleinkirchheim zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
10-persoons appartement
10-persoons chalet
4-persoons appartement
6-persoons appartement
8-persoons appartement

Vakantiepark Bad Kleinkirchheim

Dit vakantiepark in Bad Kleinkirchheim is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Carinthia Oostenrijk zeer geslaagd: aankomst en vertrek, Green Key gecertificeerd en Boodschappenpakket klein. Daarnaast is er Actief Karinthië, Ontbijtarrangement, Boodschappenpakket groot en Oostenrijks winterpretarrangement. Verder is er ook Comfortpakket, indoorklimwand en biljart.

Arjen

Mijn naam is Arjen en ik ben de trotse vader van twee prachtige kinderen. Ik hou van reizen, lezen, koken en natuurlijk schrijven. Op mijn blog metkinderen.nl deel ik mijn ervaringen als ouder en geef ik tips en reviews over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kinderen. Van speelgoed tot vakanties, van boeken tot restaurants, ik kijk als vader naar alles waar ik kom en hoop mensen nuttige informatie en inspiratie te bieden. Ik nodig je uit om mijn blog te volgen en je mening te delen in de reacties. Bedankt voor je bezoek en veel leesplezier! 😊