Je bekijkt nu Landal Bad Kleinkirchheim
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Bad Kleinkirchheim met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Bad Kleinkirchheim (BHM) is een vakantiepark gelegen in Bad Kleinkirchheim. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Carinthia (AT). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Bad Kleinkirchheim.

Landal Bad Kleinkirchheim heeft als parkID BHM. Landal Bad Kleinkirchheim, gelegen op een zonnige helling, biedt het hele jaar door sport en ontspanning. Wandel langs de Almhutten en proef bij de kaasboer. Ontdek veelzijdig Karinthië! Landal Bad Kleinkirchheim heeft o.a. een wasserette, te huur op het park en gratis wifi. Daarnaast is er parkreceptie, laadstation voor elektrische auto’s, Regionaal ontbijt en Kärnten actief.

Accommodaties Landal Bad Kleinkirchheim

Op vakantiepark Landal Bad Kleinkirchheim zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
10-persoons appartement
10-persoons chalet
4-persoons appartement
6-persoons appartement
8-persoons appartement

Vakantiepark Bad Kleinkirchheim

Dit vakantiepark in Bad Kleinkirchheim is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Carinthia Oostenrijk zeer geslaagd: aankomst en vertrek, Green Key gecertificeerd en Boodschappenpakket klein. Daarnaast is er Actief Karinthië, Ontbijtarrangement, Boodschappenpakket groot en Oostenrijks winterpretarrangement. Verder is er ook Comfortpakket, indoorklimwand en biljart.