Je bekijkt nu Landal Ameland State
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Ameland State met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Ameland State (ATE) is een vakantiepark gelegen in Nes. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Wadden (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Ameland State.

Landal Ameland State heeft als parkID ATE. Omringd door strand, duinen, bos en kwelders. Ontdek het natuurschoon en de gezellige dorpjes van Ameland vanuit jouw gelijkvloerse appartement. Geniet van de rust, ruimte en natuur om je heen. Landal Ameland State heeft o.a. een milieustraat, informatiebalie en diverse fietsroutes verkrijgbaar bij de parkreceptie. Daarnaast is er wasserette, atrium, aankomst en vertrek en diverse wandelroutes verkrijgbaar bij de parkreceptie.

Accommodaties Landal Ameland State

Op vakantiepark Landal Ameland State zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
2-4-persoons appartement
2-4-persoons appartement
2-4-persoons appartement
2-4-persoons appartement
2-persoons appartement
2-persoons appartement
4-persoons appartement
4-persoons appartement

Vakantiepark Nes

Dit vakantiepark in Nes is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Wadden Nederland zeer geslaagd: te huur op het park, Green Key gecertificeerd (Zilver) en laadstation voor elektrische auto’s. Daarnaast is er gratis wifi, parkreceptie, Restaurant, Fietsverhuur en Aan het strand. Verder is er ook Appartementen t/m 4 pers., voetbaltafel en spellenverhuur.