Je bekijkt nu Landal Alpine Lodge Lenzerheide
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Alpine Lodge Lenzerheide met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Alpine Lodge Lenzerheide (ADE) is een vakantiepark gelegen in Lenzerheide. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Graubunden (CH). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Alpine Lodge Lenzerheide.

Landal Alpine Lodge Lenzerheide heeft als parkID ADE. Landal Alpine Lodge Lenzerheide is een paradijs voor de actieve vakantieganger. Ga zelf op pad of leer surfen op de Heidsee. Kom tot rust en geniet in deze exclusieve lodge. De ultieme verwenvakantie! Landal Alpine Lodge Lenzerheide heeft o.a. een laadstation voor elektrische auto’s, te huur op het park en feestfaciliteiten. Daarnaast is er gratis wifi, wasserette, kinderclub en vergaderruimte(s).

Accommodaties Landal Alpine Lodge Lenzerheide

Op vakantiepark Landal Alpine Lodge Lenzerheide zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
4-persoons appartement
4-persoons appartement
4-persoons appartement – Extra toegankelijk
6-persoons appartement
6-persoons chalet
6-persoons appartement
8-persoons chalet
8-persoons penthouse

Vakantiepark Lenzerheide

Dit vakantiepark in Lenzerheide is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Graubunden Zwitserland zeer geslaagd: pinautomaat, dorpsplein en parkreceptie. Daarnaast is er dierenweide, gratis kinderopvang (gratis), Bollo en Fun & Entertainment-programma. Verder is er ook indianendorp, familie wandeling en speeltuin(en).

Arjen

Mijn naam is Arjen en ik ben de trotse vader van twee prachtige kinderen. Ik hou van reizen, lezen, koken en natuurlijk schrijven. Op mijn blog metkinderen.nl deel ik mijn ervaringen als ouder en geef ik tips en reviews over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kinderen. Van speelgoed tot vakanties, van boeken tot restaurants, ik kijk als vader naar alles waar ik kom en hoop mensen nuttige informatie en inspiratie te bieden. Ik nodig je uit om mijn blog te volgen en je mening te delen in de reacties. Bedankt voor je bezoek en veel leesplezier! 😊