Je bekijkt nu Landal Aelderholt
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Aelderholt met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Aelderholt (AHT) is een vakantiepark gelegen in Aalden. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Drenthe (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Aelderholt.

Landal Aelderholt heeft als parkID AHT. Op Landal Aelderholt heb je volop mogelijkheden om de omgeving te verkennen. Laat je ’s avonds culinair verwennen en sluit de dag af met bowlen; het is vakantie! Landal Aelderholt heeft o.a. een Boodschappenpakket klein, Wildlands arrangement en Gourmetarrangement. Daarnaast is er Halfpensionarrangement, Boodschappenpakket groot, hondentoilet en Comfortpakket.

Accommodaties Landal Aelderholt

Op vakantiepark Landal Aelderholt zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
10-persoons bungalow
10-persoons bungalow
12-persoons bungalow
16-persoons bungalow
24-persoons bungalow
2-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons kinderbungalow
4-persoons babybungalow
6-persoons bungalow

Vakantiepark Aalden

Dit vakantiepark in Aalden is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Drenthe Nederland zeer geslaagd: Uit & Thuis arrangement, Ontbijtarrangement en Uit-eten arrangement. Daarnaast is er hondenafvalzakjesdispenser op het park, hondendouche met warm water, airhockey en hondenartikelen in de Parkshop. Verder is er ook waterfietsen, beachvolleybalveld en fietsverhuur.

Arjen

Mijn naam is Arjen en ik ben de trotse vader van twee prachtige kinderen. Ik hou van reizen, lezen, koken en natuurlijk schrijven. Op mijn blog metkinderen.nl deel ik mijn ervaringen als ouder en geef ik tips en reviews over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kinderen. Van speelgoed tot vakanties, van boeken tot restaurants, ik kijk als vader naar alles waar ik kom en hoop mensen nuttige informatie en inspiratie te bieden. Ik nodig je uit om mijn blog te volgen en je mening te delen in de reacties. Bedankt voor je bezoek en veel leesplezier! 😊