Je bekijkt nu Hof van Saksen
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Hof van Saksen met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Hof van Saksen (HSN) is een vakantiepark gelegen in Nooitgedacht. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Drenthe (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Hof van Saksen.

Hof van Saksen heeft als parkID HSN. Hof van Saksen is een stijlvol en exclusief vakantieresort in de prachtige omgeving van Drenthe. In de sfeervolle Saksische boerderijen voelt u zich onmiddelijk thuis. Hof van Saksen heeft o.a. een wildwaterbaan, buitensauna en 2-persoons bandenglijbaan. Daarnaast is er parkreceptie, dvd verhuur, wasserette en Green Key gecertificeerd (Goud).

Accommodaties Hof van Saksen

Op vakantiepark Hof van Saksen zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
10-persoons boerderij
10-persoons boerderij
12-persoons boerderij
12-persoons Culinaire boerderij
18-persoons boerderij
24-persoons boerderij
2-persoons boerderij
2-persoons Love2stay boerderij
2-persoons boerderij
4-persoons bungalow
4-persoons boerderij
4-persoons boerderij

Vakantiepark Nooitgedacht

Dit vakantiepark in Nooitgedacht is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Drenthe Nederland zeer geslaagd: Spa & Wellness, Gevonden voorwerpen en laadstation voor elektrische auto’s. Daarnaast is er Comfortzorg, op en rond het park, aankomst en vertrek en te huur op het park. Verder is er ook gratis wifi, diverse wandelroutes verkrijgbaar bij de parkreceptie en centrale parkeerplaats.